Categorii

Livrare cu verificare ! deschizi, verifici, platesti !

Buletin de știri

Lista produselor producatorului BETE BAMBUS MASAJ

Betele de bambus sunt un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de maseur, transformand masajul anticelulitic cu bambus intr-un masaj mult mai eficient si mai simplu de efectuat decat masajul anticelulitic clasic.

Betele de bambus pentru masaj sunt special finisate pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului.

Betele de bambus sunt un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de maseur, transformand masajul anticelulitic cu bambus intr-un masaj mult mai eficient si mai simplu de efectuat decat masajul anticelulitic clasic.


Betele de bambus pentru masaj sunt special finisate pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului.


Masajul cu betele de bambus este intens folosit pentru combaterea celulitei si pentru ridicarea feselor, iar in Romania este din ce in ce mai cunoscut datorita rezultatelor rapide!


Tehnica acestui masaj consta in imbinarea netetirilor usoare cu miscari de rotire - alunecare realizate din incheietura mainii.


Se pot realiza si miscari de presiune, care, relaxeaza muschii si tonifica pielea, iar prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.


Pentru a executa masajul cu betele de bambus aveti nevoie de un kit de minim 2 bete, primul bat de 40 cm - 60 cm si al doilea de 20 cm - 30 cm, cu diametrul de aproximativ 3 - 4,5 cm si ulei special, in functie de masajul executat.


Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.


Cel mai bine vandut este Setul profesional compus din 3 bete de bambus speciale: 1 bat special pentru masajul anticelulitic si 2 bete speciale pentru reflexoterapie, membre si zona cervicala, zona lombara, etc.


Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime de 40cm.


Al doilea si al treilea bat sunt finisate special pentru masajul reflexogen cat si pentru masajul membrelor, aceste bete de bambus avand o lungime de 20 cm.


Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.


Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.


Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.


Betele de bambus trebuie unse foarte des cu ulei pentru a evita uscarea acestora.


MASAJUL ANTICELULITIC CU BETELE DE BAMBUS


Reprezinta o tehnica speciala, avand ca scop obtinerea unor efecte atat  de relaxare,  cat  si obtinerea unor rezultate in tratarea celulitei.


Masajul cu bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal atat pentru femei cat si pentru barbati.


Are un efect special in ceea ce priveste tratarea CELULITEI!


Rezultatele unui masaj anticelulitic cu bambus :


- Netezirea si uniformizarea stratului de piele (efect de lifting)


- Micsorarea circumferintei corporale si disparitia grasimilor


- Diminuarea, chiar disparitia, celulitei si a vergeturilor


- Detoxifierea intensiva a organismului prin drenajul limfatic


- Intensificarea microcirculatiei sangvine


- Imbunatatirea tonusului muscular (fermitate)


- Efect de push-up pentru fese.


BETELE DE BAMBUS sunt RECOMANDATE de Scoala de Masaj BIOS

Mai mult