Categorii

Livrare cu verificare ! deschizi, verifici, platesti !

Buletin de știri

Lista produselor producatorului CRISTALE

CRISTALELE sau mai clar pietrele pretioase si semipretioase, rocile si mineralele au rol protector, energizant, curativ, au rolul de a te ajuta în atingerea unor scopuri personale: mai multi bani, dragoste armonioasă, relatii de succes, carieră în ascensiune, afaceri prospere etc.

Chakrele sunt centre principale de energie asezate pe corp, din crestet pana la baza coloanei vertebrale.


Reprezentarea lor e cea a unor bulgari masivi de energie asezati in aceste 7 puncte cheie (exista si chakre secundare, totusi), care interactioneaza cu corpul fizic. Chakrele sunt punctele de legatura ale aurei cu corpul. Chakra, in sanscrita, inseamna roata. Fiecare chatra este legata de un canal de energie si formeaza o retea, un sistem unitar care controleaza starile organismului uman. De buna functionare a tuturor chakrelor (echilibrare, aliniere) sau de dezechibrul unora dintre ele (functionarea deficitara, functionarea in exces sau funtionarea defectuoasa) depind, in ansamblu, starea noastra psihica, fizica, mentala. Prin cristaloterapie se poate actiona asupra chakrelor pentru a le echilibra functionarea, si odata cu reglarea activitatii chakrelor, se va regla si activitatea organelor noastre interne. Simptome de functionare anormala a chakrelor: 
* DEFECTUOASA, DEFICITARA: se manifesta prin slabiciune, frica, oboseala, lipsa de vitalitate si forta, lipsa de incredere, blocaje. 
* DEFECTUOASA, IN EXCES: se manifesta prin dorinta de putere, de dominare, agresivitate. 

Mai mult

Producători