Categorii

Livrare cu verificare ! deschizi, verifici, platesti !

Buletin de știri

LIVRARELIVRARE NATIONAL


Selectia modalitatii de livrare se face dupa ce ati terminat de introdus datele de identificare facand click pe butonul "Pasul urmator" si trecand la sectiunea "Metoda livrare/plata" unde aveti ca optiuni:

Curierat pentru NATIONAL - URGENT CARGUS

Curierat pentru BUCURESTI - URGENT CARGUS

Curierat pentru NATIONAL - FAN COURIER

Curierat pentru BUCURESTI - FAN COURIER


Curierat pentru BUCURESTI - Urgent Cargus

Pentru comenzile din Bucuresti taxa de livrare este 15,11 lei (TVA inclus) pentru primul kg, dupa care se adauga 1.18 lei pentru fiecare kg suplimentar.

Programul livrare CARGUS : 10.00 - 20.00 

 

Curierat pentru NATIONAL - Urgent Cargus

Pentru comenzile in tara taxa de livrare este 15,37 lei (TVA inclus) pentru primul kg, dupa care se adauga 1.18 lei pentru fiecare kg suplimentar..

Programul livrare CARGUS : 10.00 - 20.00 

Deschiderea la livrare este un serviciu optional, taxat de Urgent Cargus Curier cu 2,40 lei.

Costurile de transport mentionate mai sus se aplica pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Urgent Cargus Curier. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire curierul va percepe o taxa suplimentara de 22,80 lei / expeditie. In cazul in care localitatea dumneavoastra se afla in afara ariei de acoperire, puteti opta pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu Urgent Cargus Curier.


Curierat pentru BUCURESTI - Fan Courier


Pentru comenzile in Bucuresti taxa de livrare este 14,40 lei (TVA inclus) pentru primul kg, dupa care se adauga 1,02 lei pentru fiecare kg suplimentar.

Programul livrare Fan Courier : 08:00 - 20:00


Curierat pentru NATIONAL - Fan Courier

Pentru comenzile in tara taxa de livrare este de 18 lei (TVA inclus) pentru primul kg, dupa care se adauga 1,02 lei pentru fiecare kg suplimentar.

Programul livrare Fan Courier : 08:00 - 20:00

Deschiderea la livrare este un serviciu optional, taxat de Fan Courier cu 3 lei.

Costurile de transport mentionate mai sus se aplica pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire curierul va percepe o taxa suplimentara de 0,96 lei / km. In cazul in care localitatea dumneavoastra se afla in afara ariei de acoperire, puteti opta pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu Fan Courier.

 

 


Livrarea se va face la adresa dorita, in termen de 2-3 zile lucratoare. Acest termen se aplica dupa momentul confirmarii comenzii prin e-mail (se verifica disponibilitatea stocului, se proceseaza comanda si se expediaza prin Curier Rapid). 


Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe Nota de Transport sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. 

 


Ca modalitati de plata puteti alege intre:

1.    Plata prin ramburs (la livrare), 

2.    Transfer bancar (ordin de plata) folosind datele noastre de facturare:

 • REPER V TRANS S.R.L. 
 • C.U.I.: RO 25735954 
 • J40/7520/2009 
 • Sediu social: Str. Logofat Tautu, Nr. 68A, Corp H, Etaj 2, Camera 2 Sector 3, Bucuresti 
 • Cont: RO70BUCU011002232511RO01 
 • Banca: ALPHA BANK - Unirii


Comanda telefonica - Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Magazin GBBeauty si plasa o comanda sunand la numarul de telefon 0740.215.705. 


Comanda prin e-mail - Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa magazin@gbbeauty.ro sau  office@gbbeauty.ro in care sa indicati produsele pe care doriti sa le cumparati, cantitatea acestora si detaliile dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa Magazin GBBeauty. 


CUM PLATESC?


Puteti opta pentru una dintre modalitatile de plata de mai jos:

1. Ramburs (plata la livrare)
In functie de metoda de livrare, comanda (valoarea integrala a produselor si a transportului) se va achita la agentul serviciului de curierat rapid. 

2. Transfer bancar (Ordin de Plata)
Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, comanda dvs. va fi livrata doar dupa intrarea banilor in contul REPER V TRANS SRL (www.magazin.gbbeauty.ro)

 • REPER V TRANS S.R.L. 
 • C.U.I.: RO 25735954 
 • J40/7520/2009 
 • Sediu social: Str. Logofat Tautu, Nr. 68A, Corp H, Etaj 2, Camera 2 Sector 3, Bucuresti 
 • Cont: RO70BUCU011002232511RO01 
 • Banca: ALPHA BANK - Unirii


POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Consumatorul (persoana fizica) are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. In conditiile in care clientul beneficiaza de livrare gratuita a produselor returnate, clientul va suporta si contravaloarea costului de livrare suportat de REPER V TRANS SRL la expedierea coletului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

REPER V TRANS SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului.  Nu se primesc pentru returnare produsele care prezinta semne de folosinta, lipsa etichetelor si ambalajelor originale, modificari fizice. 

Coletele cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor nu se accepta!

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport!Politica de retur prezentata mai sus se refera, conform legii in vigoare, doar persoanelor fizice.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre REPER V TRANS SRL.

Pentru retur clientul (persoana fizica) este obligat sa notifice in scris in termen de 14 zile REPER V TRANS SRL la adresele email mentionate pe site.Producători