Categorii

Livrare cu verificare ! deschizi, verifici, platesti !

Buletin de știri

Macadamia Perie pentru descalcirea parului / No tangle brush

Peria pentru descalcirea parului Macadamia are un design unic, creat pentru descalcirea usoara, fara durere si fara stres a parului si pentru prevenirea ruperii firelor de par sau a despicarii varfurilor. Este recomandata pentru par fragil sau tratat chimic, se poate folosi chiar si pe extensii de par. Este excelenta pentru masajul scalpului, imbunatatind circulatia capilara. 

Lungime perie 15 cm

Detalii

GBB-2229

Disponibilitate: IN STOC

Numai online

48,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

MC3310-P

Peria Macadamia pentru descalcirea parului utilizeaza un design unic cu "peri flexibili", ce descurca usor nodurile si parul incalcit, fara durere, eliminand stresul, deteriorarea, ruperea firelor de par si despicarea varfurilor pe care le provoaca periile clasice. Aceasta perie este atat de blanda, cu orice tip de par, incat prin periere si descalcire netezeste stratul cuticular, protejand parul, cu atat mai mult pe cel fragil, vopsit sau tratat chimic si ii reda supletea, sanatatea si stralucirea radianta.

Prin masajul de care beneficiaza scalpul prin periere se imbunatateste circulatia si se previne astfel caderea parului.

Perille Macadamia Natural Oil, cu un design ergonomic elegant, sunt special concepute pentru o superstilizare a parului, pentru ingrijirea acestuia si mentin sanatatea naturala si stralucirea parului, facand parul mult mai fin si matasos, mai stralucitor si mai usor de coafat.


  • Dimensiune 15 cm

Producători